Boeiend Bali

Als ik op kijk zie ik palmbomen  en de vage contouren van de maan, kinderen spelen in het zwembad, grote kamerplanten staan schaamteloos te bloeien in de tuin, in diverse nisjes zijn beeldjes neergezet, lampjes verlichten de wandelpaden, wifi zweeft door de lucht en ik en mijn laptopje zitten buiten. Hoe fantastisch kan het leven zijn?

Na prima vluchten waren we gisteren tegen half 5 Op Bali! Een sterk geurende slinger van orchideeën werd ons omgehangen, zodat we lichtelijk bedwelmd door zware bloemengeuren achter in een luxe auto gezeten, naar een supermooi hotel werden gebracht.  De badkamer is zo mooi dat ik daar een keer ga zitten met een bak cappuccino, en goed om me heen ga kijken, de badkamer is half overdekt dus tijdens het douchen kunnen de blaadjes op je neerdwarrelen.  Ik ben bang dat ik voorgoed ‘verpest’ ben voor shabby hotels 🙂

Vandaag een prima kookklas gevolgd, en 4 luxe hotels bekeken waar we met alle egards zijn behandeld. Oef!

En verder… liet ik mijn paspoort met instapkaart in een winkel liggen, natuurlijk zelf niets in de gaten, totdat een man mij vriendelijk op de schouders tikte en zei: ‘Ik geloof dat dit van jou is.’ Pfff… Gelukkig liet Patrice haar bankpasje in de machine zitten, die een aardige vrouw ons achterna bracht en zo staat de stand op 1-1!

IMG_3133

Warm welkom op Bali

Comments

 1. Ans Wijnberg says:

  Heerlijk toch om te genieten van al die luxe dingen.
  Gelukkig hebben jullie de spulletjes netjes teruggekregen. Komt alles gewoon weer op zijn pootjes terecht.
  Veel plezier nog samen.

 2. Geweldig wat een mooi onthaal. Vast nog last van een jetlag, hou je hoofd er goed bij. Jan volgende keer ga je ook maar mee, tijd genoeg.

 3. Zeg, wereldreizigsters….wel het koppie erbij houden hè! Ach joh, in Bali kan dat dus allemaal, wat geweldig eigenlijk! Wel nog een foto van die badkamer graag….haha! Ik betrap mezelf op een hééééél diepe zucht, echt waar! Laat maar gauw weer wat horen en zien….diepe zuchten zijn heel gezond heb ik gehoord..! Groeten uit de Beemster.

 4. Ik geloof ook dat je nooit meer in eenvoudige hotels wil slapen , een beetje, veel, verwend nu. !
  Ik lees ook dat jullie wel oppas nodig hebben, dus ik zal maar gauw komen, anders lopen jullie wel in twee sloten tegelijk ! Kijk goed uit en kwek niet te veel, zou Herman zeggen, want dan gaat alles fout bij vrouwen….ha, haaaa….
  Veel plezier en stuur een beetje zon, groetjes, Tineke.

 5. Veel wille op Bali, kijk uit waar je je spullen laat liggen.

Speak Your Mind

*