Dameskwartet in Sri Lanka

‘Zullen we samen Anne ergens gaan opzoeken?’ vroeg ik een paar jaar geleden aan zus Gea. Haar oudste dochter werkte hard, spaarde hard en maakte grootse plannen om op wereldreis te gaan. ‘Ja, lijkt me super,’ reageerde zus direct enthousiast.

Ook Anne leek het helemaal geweldig om ergens in den vreemde haar moeder en haar tante te ontmoeten. Anne werkte door, spaarde door en is sinds oktober 2017 aan het backpacken. Singapore, Fiji, Australië, Thailand, Laos, Cambodja en Vietnam zijn een ‘paar’ landen die ze inmiddels heeft bezocht. Sri Lanka! Dat moest het worden. Inmiddels had zus Rozemarijn ook besloten om aan te haken, het leek haar wel erg leuk om samen met haar moeder en haar tante, haar zus op te gaan zoeken.

‘Zal ik eens een mooie reis voor jullie uitstippelen?’ bood vriendin Patrice aan, eigenaresse van www.travelkid.at En of het een mooi reisvoorstel was. Whow! Zaterdag staat er een superauto (met chauffeur en airco) voor ons klaar bij het vliegveld van Colombo, Anne landt een uur na ons, zij komt dan uit de Malediven, en dan kan onze reis beginnen. De route is vastgelegd, hotels geboekt en excursies besproken.

De dames zijn er helemaal klaar voor. De vraag is alleen: ‘Is Sri Lanka klaar voor ons?’ Terwijl Nederland zich op Koningsdag in oranje hult, vliegen wij, via India, naar Sri Lanka.

Oja, in Sri Lanka schijnen de meeste luipaarden van de wereld rond te lopen. Er staan ook een paar gamedrives op het programma. Dat heb ik Jan maar niet verteld… Dat ligt in Huize Rosman toch wat gevoelig 🙂

Reacties

  1. Maureen says:

    Geniet! Er staat jullie een ongetwijfeld prachtige ervaring te wachten 😍

  2. Heel veel plezier in het mooie Sri Lanka en have a safe trip.

Laat wat van je horen

*