Dameskwartet in Sri Lanka

‘Zullen we samen Anne ergens gaan opzoeken?’ vroeg ik een paar jaar geleden aan zus Gea. Haar oudste dochter werkte hard, spaarde hard en maakte grootse plannen om op wereldreis te gaan. ‘Ja, lijkt me super,’ reageerde zus direct enthousiast.

Ook Anne leek het helemaal geweldig om ergens in den vreemde haar moeder en haar tante te ontmoeten. Anne werkte door, spaarde door en is sinds oktober 2017 aan het backpacken. Singapore, Fiji, Australië, Thailand, Laos, Cambodja en Vietnam zijn een ‘paar’ landen die ze inmiddels heeft bezocht. Sri Lanka! Dat moest het worden. Inmiddels had zus Rozemarijn ook besloten om aan te haken, het leek haar wel erg leuk om samen met haar moeder en haar tante, haar zus op te gaan zoeken.

‘Zal ik eens een mooie reis voor jullie uitstippelen?’ bood vriendin Patrice aan, eigenaresse van www.travelkid.at En of het een mooi reisvoorstel was. Whow! Zaterdag staat er een superauto (met chauffeur en airco) voor ons klaar bij het vliegveld van Colombo, Anne landt een uur na ons, zij komt dan uit de Malediven, en dan kan onze reis beginnen. De route is vastgelegd, hotels geboekt en excursies besproken.

De dames zijn er helemaal klaar voor. De vraag is alleen: ‘Is Sri Lanka klaar voor ons?’ Terwijl Nederland zich op Koningsdag in oranje hult, vliegen wij, via India, naar Sri Lanka.

Oja, in Sri Lanka schijnen de meeste luipaarden van de wereld rond te lopen. Er staan ook een paar gamedrives op het programma. Dat heb ik Jan maar niet verteld… Dat ligt in Huize Rosman toch wat gevoelig 🙂

Comments

 1. Maureen says:

  Geniet! Er staat jullie een ongetwijfeld prachtige ervaring te wachten ?

 2. Heel veel plezier in het mooie Sri Lanka en have a safe trip.

 3. Hoi Ada en de andere dames,

  Ik hoop dat jullie een goede vlucht hebben.
  Ik zie het helemaal voor mij, vier vrouwen, dat wordt zeker lachen samen ! Ik was er graag bij geweest, ondanks dat wij al veel v.d. wereld hebben gezien, ook Skri-Lanka tijdens inze huwelijksreis, bijna 39j geleden, toen zijn we o,a, ook in Japan veweest.

  Ik wens jullie hele prettige vakantie en veel plezier en blijf jullie volgen, het is jullie gegund, dat weet je wel Ada. !l
  Stuur maar een beetje warmte uit het mooie land.

  Lieve groetjes, Tineke Dokter.

 4. Veel plezier!

 5. Weer mooi verwoord, ik reis graag mee op deze prettige manier. Heeeeele fijne tijd gewenst met je zussie en de meiden.

 6. Helemaal gaaf! Heel veel plezier!

 7. Anoushka says:

  Mooi verhaal! En wat een heerlijk vooruitzicht. Veel plezier !

 8. Wiepie says:

  Wat een heerlijk vooruitzicht Ada, een hele fijne vakantie, want dat is het echt.

 9. Marloes Haanstra says:

  OOOH Ada, wat schrijf je toch leuk?
  Enne, even tussen ons.
  Als wij de luipaard niet zien en jullie wel, dan leen ik even fotootje van je he?staat toch wel leuk in het album.?
  Heeeeel veel plezier enne, wie weet zien we elkaar nog.

 10. ans wijnberg says:

  Dat gaat een onvergetelijke reis worden. Veel plezier samen

 11. Annie Stubbe says:

  ??? LUIPAARDEN !!!
  Tja Ada….???
  Ach, wist jij veel ???
  Veel plezier daar dames!!

 12. Geert Henk Wessels says:

  De voorbereiding is geweldig en ben benieuwd naar de ervaringen.

Speak Your Mind

*