Gastenboek

Plaats uw reactie helemaal onderaan deze pagina!

 • Voordat je op de button klikt om de reactie te plaatsen moet je eerst laten zien dat je een persoon bent door de juiste afbeelding naar het plaatje rechts te schuiven (klikken op een tablet)

Comments

 1. Linda Neefjes says:

  Goedemorgen Ada,
  Wat een heerlijke lijst boeken heb je staan.
  Ik heb het gevoel dat ik er al veel gelezen heb, helaas heeft mijn kat bedacht dat ik ze daarna dus niet meer nodig had en zich erop uitgeleefd.
  Gelukkig bestaat de bibliotheek nog….
  Door je beschrijvingen krijg ik ook weer veel zin om te reizen, jammer dat de kinderen nog te klein zijn.
  Heel veel plezier met jullie reis naar Benin, schrijf je er een mooi boek over????
  Groetjes Linda

  • Wat leuk dat je mijn boeken uit de bibliotheek haalt. Altijd goed.
   We hopen natuurlijk op een te gekke reis en een mooi boek. Heb zo’n zin in beide. Eerst op reis en dan een boek. Hoop wel dat er belangstelling voor is, de meesten kijken we wat wazig aan als ik zeg dat we naar Benin geen 🙂 Hebben geen idee. Dus wie weet kan mijn boek daar verandering in brengen.

 2. Nelleke Nugteren says:

  Het is heerlijk om jouw boeken over The Gambia te kezen. Nieuwe info en heel veel herkenning. Het is of ik er weer even ben.
  Je maakt me echt blij met je boeken.
  Dank je.

 3. Hallo Ada!

  Wat leuk, ik ben je 100ste reactie! Wat een stapel reisboeken heb je ondertussen geschreven sinds onze eerste ontmoeting zo’n 15 jaar geleden. Ik ben ondertussen ook weer terug van weg-geweest: sinds deze week is mijn website weer een webwinkel. Binnenkort zal ik nog meer boeken van je opnemen. Met heel veel groeten, Anne / Reis-boek.nl

  • Hoi Anne,

   Jaaa! Had ik zelf niet durven dromen. Maar heb er nog elke dag plezier aan. We hadden nu eigenlijk ergens in Oezbekistan moeten reizen…. Hopelijk gaat onze reis in december wel door.

   Supergaaf je website. Zal er een keer aandacht aan besteden op mijn pagina.

 4. Marten Dorenbos says:

  Hallo Ada, Heb je boek over Madagaskar gelezen. Erg inspirerend. Mag ik weten bij wie jullie geboekt hebben? Groet Marten

 5. arda schakel says:

  Dag Ada,

  Geweldig al weer een nieuw boek. Leuk, want onze zoon gaat afstuderen (WUR) op een project in Madagaskar.
  Ik ga natuurlijk je boek voor hem bestellen. En uh.. dan lees ik het ook, dat begrijp je.

 6. jaap zondag says:

  Dag Ada, steeds weer leuk je website te bekijken. Heb net je boek ‘Modderhuizen…’ uit na het voor de zoveelste keer te hebben herlezen. Je schrijft zo heerlijk toegankelijk en beeldend en daarbij ontspannend. Wens je een goede reis en inspiratie voor een volgend avontuur.

 7. Genoten van het boek : ‘de vissers van Tanji”.Leest makkelijk weg en is heel herkenbaar.

 8. Leuk om een van favoriete plaatsen Tanji in boek vorm te zien. Ik kan urenlang de bedrijvigheid gadeslaan tussen de visser zittend op het strand van Tanji. Veel succes.

 9. christa reyaert says:

  Het was aangenaam van jullie te ontmoeten in Gambia. We zullen zeker en vast de tijd eens nemen om je boeken te lezen. Het doet ons terug denken aan sommige reizen die we ook hebben gemaakt. En hopelijk kunnen we er nog veel maken. Op onze lijst staat nu : Namibie en Sumatra. Kiezen wordt moeilijk. Misschien zien we elkaar ooit nog eens terug in Gambia in de maand november als wij ter plaatse zijn in functie van onze projecten. Nog veel succes met uw boeken. Groeten vanuit Belgie, Patrick en Christa De Vos- Reynaert (VZW DE GAMBIAVRIENDEN)

 10. Fia van Wensen says:

  Leuk om weer te lezen wat je mee maakt. Allemaal zo herkenbaar. Buba vertelde ons dat hij met jullie het binnenland in was geweest. Als wij in maart weer gaan zou hij die trip met ons ook willen maken. Ben benieuwd, wij zijn gisteren weer thuis gekomen, ook wel weer fijn. Gisteren giet regen nu heerlijk met een zonnetje. Goeie dagen nog daar in Gambia.

 11. Beste Ada proficiat met je boek over Gambia. Zelf ben ik ook auteur van het boek The Smiling Coast; Zou het heel prettig vinden jou te mogen ontmoeten misschien op vrijdag aanstaande in Timbooktoo

 12. Arda Schakel says:

  dag Ada,

  Leuk dat je IJsland hebt bezocht. Wij zijn er ook al 2 keer geweest en kijken terug op een prachtige vakanties. Mooie natuur, vooral de geisers en de gletsjers met hun meren en vergeet de walvissen niet. Ook zagen we een poolvosje… geweldig. En vergeet de hot pools/hot springs niet.
  hartelijke groet

 13. Ha Ada,
  Het 4e kleintje Wombat ‘De dhows van Sur’ gelezen!
  Ik heb het met plezier gelezen; het is goed geschreven en ziet er mooi en verzorgt uit!
  Op naar het 5e kleintje Wombat zou ik zeggen!!

 14. Ha Ada,
  Yes…het boek: ‘De dhows van Sur’ ontvangen. Het ziet er bijzonder aantrekkelijk uit!!! Nu nog lezen en dat gaat gebeuren tijdens de overtocht van Denemarken naar Noorwegen. Je hoort nog hoe het is bevallen. Haha…groetjes

 15. Hallo Ada,
  Met plezier lees ik altijd je Blogs en dan begint het altijd te kriebelen om zelf weer op pad te gaan. Gelukkig zit er weer een reis in het najaar aan te komen en wel naar Namibië. De laatste keer is alweer bijna 7 jaar geleden dat we naar deze bestemming geweest zijn. Toen hebben we een reis van Wereldcontact begeleid, nu gaan we samen met mijn schoonzus en zwager.
  Ik heb een vraagje: als jullie door Namibië reizen leggen jullie dan vooraf de campings vast? Zo nee, hebben jullie wel eens misgegrepen dat de camping vol was?

  Groetjes,

  Marjan van Riemsdijk

  • Dankjewel voor deze mooie reactie. Zelden was een camping vol. Zelfs in Etosha altijd plek. Er zijn erg veel campings. Ook kun je vragen, als het vol is, of je bij iemand op kunt. Ook kun je een paar dagen van tevoren beslissen waar je heengaat en even bellen of er plek is. Er zijn inmiddels ook diverse particuliere campings en ook bij veel lodges kun je kamperen.

   Baie goeie reis!

 16. Jamie van Hoof says:

  Hallo Ada,

  Is het goed te doen om in Namibie te rijden met een normale auto (zoals een vw golf)?

  Groetjes Jamie van Hoof

  • Dag Jamie,

   Dat is prima te doen! Wij hebben 6 reizen door Namibië gemaakt in een gewone auto. Twee keer een lekke band gehad. De vraag is altijd, in welke tijd van het jaar ga je en welke route wil je rijden. Heb je plannen?

 17. G van nijen says:

  Zijn jullie ook in Uganda geweest?

  • Hoi Gerja,

   Ja, Jan en ik zijn in 2001 in Uganda geweest en daar heb ik het boek De gorilla’s van Bwindi over geschreven. Het boek is al heel lang uitverkocht maar nog wel te leen in de bibliotheek. Enkele jaren later zijn we er weer geweest en ook in Rwanda. Ik heb daar ook een verslag van. Mocht je daar interesse in hebben dan kun je me mailen op info@adarosman.nl

 18. Erica Koers says:

  Er gaat weer een kleintje Wombat komen.
  Yesss!!!
  Reizen vanuit de luie stoel en het gevoel hebben dat je eerste rang bij alle belevenissen bent.
  Ik ga zeker weer genieten van jullie fantastische reis en het schitterende boek.
  Ik kan bijna niet meer wachten tot de postbode het pakje komt bezorgen!!!

  Lieve groeten vanuit Deventer!!!
  Erica en de rest van de familie
  😀

  PS
  Ik heb weer minstens 15 hoofdstukken van mijn Australiereis terug gevonden. Het wordt niet uit gegeven, maar mocht je de fotodagboeken een keer willen bekijken en doorlezen ben je altijd welkom.

 19. Joanna Redder says:

  Hoi Ada.

  Laat me weer verrassen met de uitgave van kleintje wombat deel 3.
  Jouw boeken zijn heel fijn om te lezen, alles wordt goed beschreven alsof ik er zelf ben geweest.
  Ga zo door!!

 20. Erica Koers says:

  Hoi Ada,
  Kleintje Wombat is alweer uit. Wat heb ik weer genoten van het meereizen op deze manier.
  Ik heb pas nog het boek van Australie opnieuw gelezen en wat leuk om te merken dat je groeit in het schrijven van je boeken. Ik blijf op en top genieten van jullie avonturen en hoop snel weer een nieuw avontuur met jullie mee te beleven via een kleintje of grote Wombat.
  Liefs vanuit een zonnig Deventer,
  Erica en co

 21. Jori Steijaert says:

  Hoi Ada,
  Een paar weken geleden mijn 20e Ada boek ontvangen…en wat heb ik weer genoten. Alsof ik weer mee mocht met de zoveelste fantastische reis van jullie.
  Heel veel plezier in Gambia en ik verheug me nu al op het volgende boek 🙂

  Lieve groet
  Jori Steijaert

 22. Johan Willems says:

  Beste Ada,
  Ik heb het eer gehad om de eerste exemplaar in België te ontvangen van uw boek De Olifanten van Botswana.
  Ik raad het iedereen aan om deze boek te lezen. Hij leest super gemakkelijk en is een super leuk verhaal waardoor mijn heimwee weer naar boven komt!! En dus tel ik weer af tot 2017 dat ik terug naar zuidelijk Afrika kan gaan voor een paar weekjes!! Bedankt om jullie avonturen met ons te delen !! Zoek je iemand om mee te reizen.. laat het me dan zeker weten en wie weet kunnen we samen eens door zuidelijk afrika reizen

  Groetjes Johan

 23. Hoi Ada,

  Als 1 van je meest trouwe fans moet ik toch ook eens een bericht achterlaten op je website.
  Wat geniet ik altijd van je boeken en je nieuwsbrieven.
  Want al gaat het reizen even niet zo makkelijk, de wereld lijkt een stuk kleiner te worden met al je reisverhalen waarin je ons meeneemt op avontuur.
  Ik blijf hopelijk nog lang van al jullie avonturen genieten!!!

  Liefs vanuit Deventer!!!
  Erica

  PS
  Mocht van je reis naar Botswana ook een boek komen… zet mij maar weer op de lijst voor een exemplaar!!! :D:D:D

 24. Dag Ada, wat ziet de website er goed uit. We hebben genoten van van je blog over Bali! Bij ons kwamen veel herinneringen boven bij het lezen en een heimwee gevoel naar al die keren dat we daar ook waren.
  Wat ziet je nieuwe boek er weer mooi uit. We zijn benieuwd. Bestellen bij deze.
  Lieve groet ook aan Jan, die nog steeds de meest prachtige foto’s maakt.
  Succes met alle activiteiten.

 25. Ria Bloemendaal says:

  Hallo Ada,

  Ik heb je boeken Tussen Himba, Zemba en Herero en Modderhuizen, Markten en Moskeeën met plezier gelezen.
  Wat een prachtige schrijfstijl. Je neemt de lezer mee op reis met jullie. Geweldig, ik heb volop genoten. Samen genieten van de bijzondere wereld waarin we met elkaar leven. Bedankt,..het nodigt uit.

 26. Hoi Ada, Erg benieuwd naar je nieuwste boek ” in boeddah ‘ s schaduw”. Voorkant ziet er veelbelovend uit!

  Groet, Marjon

 27. Hoi Ada,

  Erg leuk om te zien, al best wat boeken op je naam staan!
  Ik zou ook graag in de toekomst misschien wel wat meer op papier willen zetten.

  Ik zal eens op zoek gaan naar een boek van je ter inspiratie!

  Groetjes Jacomijn

 28. Daphne Schepers-Veldkamp says:

  Hoi Ada,

  Afgelopen zaterdag het boek ‘In Namibie’ van je gekocht en nu al helemaal uit gelezen! Super leuk en interessant om te lezen. Meer informatie over Namibie opgedaan en hoe gastvrij en vriendelijke de mensen allemaal zijn, de mooie omgeving en natuurlijk jullie ervaring.
  Ik moet zeggen ik heb wel zin gekregen om naar Namibie te gaan met mijn vriend, interesse is zeker verder aangewakkerd!

  Nu gelijk al begonnen in het boek ‘Modderhuizen, markten en moskeeen. Super leuke en heerlijke schrijfwijze, ideaal om te lezen. Elke keer als ik wil stoppen met lezen…. dan toch naar een paar minuutjes trekt het weer en ga ik weer verder lezen. Nog 1 hoofdstukje dan.. (maar goed daar blijft het natuurlijk niet bij)

  Ga zo door!
  Ik koop zeker nog een paar reisverhalen!

  Groetjes Daphne

  • Dag Daphne,

   Wat leuk dit enthousiasme. Nou, kom maar op, ik heb nog meer titels in de aanbieding 🙂
   Maar.. op reis met je vriend, mag je man niet mee 🙂 ?

   • Daphne Schepers-Veldkamp says:

    Ik zal de titels er even bijpakken….

    Whahah ja ik zag het, werd mij niet in dank afgenomen 😉 Michiel had ook even het gastenboek gelezen. Het is nog zo’n gewenning om vriend te zeggen. (hij zegt ook liever vriendin dan zijn vrouw, maar achh). Natuurlijk mijn man mag zeker mee! Graag zelfs 😉

    Groetjes Daphne

 29. Jori Steijaert says:

  Hallo Ada,

  Ik wil je bedanken voor het leuke boek over Australie… Bijzonder om zover terug in de tijd te gaan…. en jullie zo piepjong te zien op de foto’s.
  Ik hou me altijd aanbevolen voor dit soort pareltjes die niet meer verkrijgbaar zijn

  Groetjes
  Jori Steijaert

 30. Gisteren teruggekomen van ’n prachtige reis door Ethiopië.
  Elini ontmoet en ze kwam meteen aanlopen met jouw boek. Hij was veel gebruikt, door haar of door diegene die hem heeft geschonken.
  Ze wees meteen op jouw foto en ze zei : she is my friend!
  Malakou was op school en ze vond het jammer dat ik hem niet kon ontmoeten maar de bus wachtte niet.
  “n Heerlijke fruit-juice bij haar gedronken en ze heeft ook nog pop-corn voor ons gemaakt.
  Erg lief.

 31. Arda Schakel says:

  Dag Ada,

  En weer zo’n leuke nieuwsbrief. Wat bijzonder dat je een boek hebt ontdekt over o.a. Kirgizstan. Mijn man Piet waren van plan om deze zomer dit land te gaan bezoeken, de voorbereidingen waren al in volle gang. maar omdat er 2 zoons mee wilden en zij dit niet spectaculair genoeg vonden, houden we dit land nog te goed. Het door jou genoemde boek houd ik in mij achterhoofd.

  En ik lees nu ook dat Moose is overleden. Deze bijzondere man/bakker heeft heel wat harten geraakt denk ik met zijn enthousiasme en vooral zijn heerlijke appelgebak. Het zal inderdaad stil zijn zonder hem. Het was het Solitair “van Moose”.

  hartelijke groet Arda

  • Dag Arda,

   Nou, Kirgizstan is zeker een bijzondere bestemming, vooral op de fiets. Waar gaan jullie nu naartoe?
   Dat Jan en ik vorig jaar autopech in Solitaire hebben gekregen, heeft zo moeten zijn… We hebben uren met Moose gepraat en kijken nu met plezier en heimwee terug op een mooie herinnering.

 32. Dea Valk says:

  Wat een akelig bericht dat Moose zo onverwacht is overleden. In 2007 hebben we voor het eerst zijn heerlijke appeltaart en brood geproefd. En ook dit jaar waren we van plan hem te bezoeken.
  Het zal stil en leeg zijn in Solitaire. Maar natuurlijk is het vooral voor zijn familie en dierbaren een groot gemis.

 33. heey,

  Zoals je hebt gehoord heb ik mijn Nederlands verslag over jou gedaan.
  Ik heb vertelt over waar je vandaan komt en, ook over je uitgeverij. ook iets over waar de boeken over gaan en, ook over Oome Jan natuurlijk.
  Mijn leraar vond het echt heel leuk dat je deze boeken schrijft. ook was mijn verslag goed ik heb er namelijk een 8.5 opgekregen. Je bent geweldig Tante!!!
  -xxx- Sara

 34. Betty van Holten-Putman says:

  Dag Ada en Jan,

  Bij elke reis die ik boek kan ik putten uit jullie ervaringen in het desbetreffende land. Steeds weer blijkt dat de reis die ik boek al door jullie is gemaakt. Ik geniet daarom steeds weer van de boeken van Ada die voor mij een schat aan informatie bevatten. Eerst vele jaren geleden Namibie, daarna de artikelen over Vietnam en Cambodja en nu weer jullie ervaringen in Ethiopië.
  Nu ben ik blij met het persoonlijke contact dat intussen is ontstaan. Reizen is het verruimen van de geest en als je dat met geestverwanten kunt delen is dat van onschatbare waarde.
  Ik wens jullie nog vele prachtige reizen toe en ik hoop dat het mij gegeven is om ook nog enige jaren in jullie voetsporen te treden.
  Vele hartelijke groeten, Betty

 35. Hallo

  Fijn om weer een boek erbij te hebben, blijf reizen en schrijven.
  Zo beleven wij elke reis mee en ook zo leuk beschreven.
  Jullie boeken worden ook steeds mooier.
  Het boek De drums van Timkat met zeer prachtige foto´s erin.
  Ik ga het nu lezen.
  Groet Joanna

 36. Paul en Antoinette Mostert says:

  “In Namibië”: een heerlijk boek om te lezen. Je kunt het boek het beste twee keer lezen: voordat je op reis gaat naar Namibië om je alvast in te lezen en voor te bereiden. En… als je weer terug bent in Nederland: om nog na te genieten van alle belevenissen die Ada en Jan hebben beschreven en die zo vaak in de buurt komen van wat je zelf hebt meegemaakt. We kunnen ons voorstellen dat het land nog steeds een grote aantrekkingskracht heeft. Ook wij weten zeker dat we nog een keer terugkeren.

 37. Jan Jonker says:

  Heel hartelijk dank voor het mooie boek over de kampeerreis door Namibia! We ontvingen het ook via explore-namibia. Wij gaan donderdag a.s. met z’n vieren voor een kampeerreis van 5 weken door Namibia en Botswana. We hopen net zulke heerlijke avonturen te beleven als in het boek beschreven worden. Nogmaals: heel hartelijk dank, mede namens Riet, Nelie en Chiel.

 38. Bibliotheek Brummen Voorst says:

  Dag Jan en Ada,

  Dank voor de mooie lezing welke jullie op 29 mei in de bibliotheek van Eerbeek hebben gehouden. Prachtige foto’s van Myanmar en Ethiopië aangevuld met de leuke verhalen van Jan.
  Met name de foto’s van de prachtige mensen in Ethiopië! Ook was de expositie van Ans Wijnberg (de hele maand mei) zeker een bezichtiging waard.
  Nogmaals dank voor de fijne samenwerking en fijne avond!
  Hartelijke groet,
  Namens bibliotheek Brummen / Voorst
  Mariël Schotpoort

 39. Arda Schakel says:

  Deze zomer gaan met ons gezin (9 personen) naar Vietnam. ik wilde graag het boek van Ada “De kleur van rijst” lezen. Helaas uitverkocht en nergens meer te krijgen. Maar… onderin een doos vond jij toch nog een exemplaar. ik heb het inmiddels gelezen. Super leuk. Jullie hebben heel veel bijzondere mensen ontmoet en geweldige ervaringen opgedaan. Mede door jullie reisverhaal heb ik er nog meer zin in gekregen. Dank voor je zoekactie en voor je geweldige verslag.

  groet Arda

 40. Lia Kleibroek says:

  Leuk Ada, om na onze spontane ontmoeting, te weten dat jij de schrijfster bent van “Ghana een reis op het ritme van de drums” en Jan de fotograaf !
  Voor Ghana bezoekers een aanrader om dit boek te lezen en na de reis te herlezen.
  Ik heb vooral je ervaring kunnen delen met het bezoek aan het geweldige “hand in hand”project in Nkoranza. Dit bezoek was ook een eye-opener voor mijn Ghanese metgezel.
  lnmiddels heb ik ook de smaak te pakken gekregen van de heerlijke ijsjes van de Fanmilkverkopers.

 41. zusje Gea says:

  Hallo zus,

  De website ziet er echt geweldig uit! Ik ben trots op je, grote zus!
  Het artikel in de krant vandaag was ook leuk om te lezen.
  Ga zo door:)

 42. Hoi Ada,

  Met veel plezier heb ik jouw reisverhaal over Jordanie doorgelezen en het was leuk om de dingen die ik zelf ook bezocht heb in Jordanie terug te lezen in het boekje.
  Grappig dat ik ook op een aantal dezelfde plekken heb gelogeerd als waar jullie zijn geweest, en dat ik daar nog regelmatig kom. Het boekje heb ik laatst meegenomen en is ook in Wadi Rum erg positief ontvangen 🙂 🙂

  Dankjewel!

  Isabelle

  • Dag Isabelle,

   Hartelijk dank voor je leuke woorden. Daar doe ik het voor. Wat bijzonder om te weten dat er nu een boek van mij in de woestijn van Jordanië is.

   Doe je bij een volgend bezoek de hartelijke groeten aan de woestijnmannen?

 43. Hallo!

  Wat heb je een ontzettend gave website, en niet te vergeten: fantastische boekiebags!
  Ik weet zeker dat zij en ik er erg veel plezier van gaan hebben!

  Groetjes Lian

 44. Hallo Ada,

  Bedankt voor het opsturen van het Jordanie boekje, ik heb het met plezier in 1 dag uitgelezen!
  Wat een mooie positieve ervaringen heb jij beleeft!, Vooral dat jullie zo de sleutel van het kasteel krijgen hahha, dat is mij ook overkomen bij Jabal Haroon. Dit is ook hoe ik Jordanie ken.
  En het is fijn dat andere mensen zo positief over Jordanie kunnen lezen ter voorbereiding van hun reis of als heerlijke gedachten na hun reis!!!!
  Ik zal het zeker aan iedereen aanraden!
  Blijf zo heerlijk schrijven en reizen, wat reizen is inderdaad het mooiste wat er is, nieuwe mensen en culturen ervaren en beleven!

  Liefs Jessica
  Uit Jordanie!

 45. Linda Neefjes says:

  Hallo Ada,

  in mijn boekenkast kwam ik Olifanten in de nacht weer eens tegen en heb hem nu voor de zoveelste keer gelezen.Heerlijk om weer even met jullie terug te gaan naar Namibie.
  Vraagje over de boeken die uitverkocht zijn, komen die ooit nog weer terug in de verkoop? Want er zijn er wel een paar die ik wil hebben…..

  Groetjes Linda

  • Dag Linda,

   Als je me even direct mailt om welke titels het gaat dan zal ik eens kijken wat ik nog voor je kan doen.

   Leuk, jouw mail! Heb je mijn nieuwsblog gelezen over Ethiopië? Jan en ik zijn net terug uit dit bijzondere land.

 46. Rob en José says:

  Dag Ada en Jan,
  Samen in de boot op Lake Tana en genieten van de bunaceremonie in de hut op het schiereiland. Een fijne ontmoeting. We volgen jullie blog, leuk om te lezen, herkenbare foto’s.

 47. Hallo, tante Ada en ome Jan.

  Ik wou even kwijt, dat jullie een erg mooie website hebben.
  En heel veel geluk met jullie volgende boek!

  Groetjes, Sara Rosman

 48. janette says:

  Hallo U2, mooie website hoor en fijn te lezen dat alles volgens plan verloopt.
  Wij kijken uit naar de volgende mail.
  Gr. Janette.

 49. Hoi,
  Wil je wel nog voor mij je boek over Jordanie meenemen?
  Vond het niet nodig dat je het opstuurde, maar nu schiet me te binnen dat ik het je nog moest vragen om er eentje mee te nemen!
  Wat een mooie overzichtelijke website, een echte aanwinst hoor!

 50. Wilma van Dijken says:

  Dat ziet er heel mooi uit! Wat een mooie website, mag je trots op zijn. Wat zijn aardetinten eigenlijk mooie kleuren. Geniet van jullie reis en schrijf ze!
  Gr. Wilma

 51. Mijn complimenten Ada! Het is een prachtige website geworden!
  Succes ermee! Ook wensen we jullie een hele goede tijd in Ethiopie, dat jullie maar veel inspiratie op kunnen en vooral genieten!

  Gr. Dianne

 52. Wow Ada, geweldig, ik bewonder je! Goeie reis gewenst samen met Jan, er wordt vast een stevige basis gelegd voor een volgend boek!

 53. ans wijnberg says:

  Woooh, wat ziet dat er geweldig uit!!!
  Wat zul je blij zijn.

Speak Your Mind

*