Gastenboek

Plaats uw reactie helemaal onderaan deze pagina!

 • Voordat je op de button klikt om de reactie te plaatsen moet je eerst laten zien dat je een persoon bent door de juiste afbeelding naar het plaatje rechts te schuiven (klikken op een tablet)

Comments

 1. arda schakel says:

  Dag Ada,

  Geweldig al weer een nieuw boek. Leuk, want onze zoon gaat afstuderen (WUR) op een project in Madagaskar.
  Ik ga natuurlijk je boek voor hem bestellen. En uh.. dan lees ik het ook, dat begrijp je.

 2. jaap zondag says:

  Dag Ada, steeds weer leuk je website te bekijken. Heb net je boek ‘Modderhuizen…’ uit na het voor de zoveelste keer te hebben herlezen. Je schrijft zo heerlijk toegankelijk en beeldend en daarbij ontspannend. Wens je een goede reis en inspiratie voor een volgend avontuur.

 3. Genoten van het boek : ‘de vissers van Tanji”.Leest makkelijk weg en is heel herkenbaar.

 4. Leuk om een van favoriete plaatsen Tanji in boek vorm te zien. Ik kan urenlang de bedrijvigheid gadeslaan tussen de visser zittend op het strand van Tanji. Veel succes.

 5. christa reyaert says:

  Het was aangenaam van jullie te ontmoeten in Gambia. We zullen zeker en vast de tijd eens nemen om je boeken te lezen. Het doet ons terug denken aan sommige reizen die we ook hebben gemaakt. En hopelijk kunnen we er nog veel maken. Op onze lijst staat nu : Namibie en Sumatra. Kiezen wordt moeilijk. Misschien zien we elkaar ooit nog eens terug in Gambia in de maand november als wij ter plaatse zijn in functie van onze projecten. Nog veel succes met uw boeken. Groeten vanuit Belgie, Patrick en Christa De Vos- Reynaert (VZW DE GAMBIAVRIENDEN)

 6. Fia van Wensen says:

  Leuk om weer te lezen wat je mee maakt. Allemaal zo herkenbaar. Buba vertelde ons dat hij met jullie het binnenland in was geweest. Als wij in maart weer gaan zou hij die trip met ons ook willen maken. Ben benieuwd, wij zijn gisteren weer thuis gekomen, ook wel weer fijn. Gisteren giet regen nu heerlijk met een zonnetje. Goeie dagen nog daar in Gambia.

 7. Beste Ada proficiat met je boek over Gambia. Zelf ben ik ook auteur van het boek The Smiling Coast; Zou het heel prettig vinden jou te mogen ontmoeten misschien op vrijdag aanstaande in Timbooktoo

 8. Arda Schakel says:

  dag Ada,

  Leuk dat je IJsland hebt bezocht. Wij zijn er ook al 2 keer geweest en kijken terug op een prachtige vakanties. Mooie natuur, vooral de geisers en de gletsjers met hun meren en vergeet de walvissen niet. Ook zagen we een poolvosje… geweldig. En vergeet de hot pools/hot springs niet.
  hartelijke groet

 9. Ha Ada,
  Het 4e kleintje Wombat ‘De dhows van Sur’ gelezen!
  Ik heb het met plezier gelezen; het is goed geschreven en ziet er mooi en verzorgt uit!
  Op naar het 5e kleintje Wombat zou ik zeggen!!

Speak Your Mind

*