Gastenboek

Plaats uw reactie helemaal onderaan deze pagina!

 • Voordat je op de button klikt om de reactie te plaatsen moet je eerst laten zien dat je een persoon bent door de juiste afbeelding naar het plaatje rechts te schuiven (klikken op een tablet)

Comments

 1. Ha Ada,
  Yes…het boek: ‘De dhows van Sur’ ontvangen. Het ziet er bijzonder aantrekkelijk uit!!! Nu nog lezen en dat gaat gebeuren tijdens de overtocht van Denemarken naar Noorwegen. Je hoort nog hoe het is bevallen. Haha…groetjes

 2. Hallo Ada,
  Met plezier lees ik altijd je Blogs en dan begint het altijd te kriebelen om zelf weer op pad te gaan. Gelukkig zit er weer een reis in het najaar aan te komen en wel naar Namibië. De laatste keer is alweer bijna 7 jaar geleden dat we naar deze bestemming geweest zijn. Toen hebben we een reis van Wereldcontact begeleid, nu gaan we samen met mijn schoonzus en zwager.
  Ik heb een vraagje: als jullie door Namibië reizen leggen jullie dan vooraf de campings vast? Zo nee, hebben jullie wel eens misgegrepen dat de camping vol was?

  Groetjes,

  Marjan van Riemsdijk

  • Dankjewel voor deze mooie reactie. Zelden was een camping vol. Zelfs in Etosha altijd plek. Er zijn erg veel campings. Ook kun je vragen, als het vol is, of je bij iemand op kunt. Ook kun je een paar dagen van tevoren beslissen waar je heengaat en even bellen of er plek is. Er zijn inmiddels ook diverse particuliere campings en ook bij veel lodges kun je kamperen.

   Baie goeie reis!

 3. Jamie van Hoof says:

  Hallo Ada,

  Is het goed te doen om in Namibie te rijden met een normale auto (zoals een vw golf)?

  Groetjes Jamie van Hoof

  • Dag Jamie,

   Dat is prima te doen! Wij hebben 6 reizen door Namibië gemaakt in een gewone auto. Twee keer een lekke band gehad. De vraag is altijd, in welke tijd van het jaar ga je en welke route wil je rijden. Heb je plannen?

 4. G van nijen says:

  Zijn jullie ook in Uganda geweest?

  • Hoi Gerja,

   Ja, Jan en ik zijn in 2001 in Uganda geweest en daar heb ik het boek De gorilla’s van Bwindi over geschreven. Het boek is al heel lang uitverkocht maar nog wel te leen in de bibliotheek. Enkele jaren later zijn we er weer geweest en ook in Rwanda. Ik heb daar ook een verslag van. Mocht je daar interesse in hebben dan kun je me mailen op info@adarosman.nl

 5. Erica Koers says:

  Er gaat weer een kleintje Wombat komen.
  Yesss!!!
  Reizen vanuit de luie stoel en het gevoel hebben dat je eerste rang bij alle belevenissen bent.
  Ik ga zeker weer genieten van jullie fantastische reis en het schitterende boek.
  Ik kan bijna niet meer wachten tot de postbode het pakje komt bezorgen!!!

  Lieve groeten vanuit Deventer!!!
  Erica en de rest van de familie
  😀

  PS
  Ik heb weer minstens 15 hoofdstukken van mijn Australiereis terug gevonden. Het wordt niet uit gegeven, maar mocht je de fotodagboeken een keer willen bekijken en doorlezen ben je altijd welkom.

 6. Joanna Redder says:

  Hoi Ada.

  Laat me weer verrassen met de uitgave van kleintje wombat deel 3.
  Jouw boeken zijn heel fijn om te lezen, alles wordt goed beschreven alsof ik er zelf ben geweest.
  Ga zo door!!

 7. Erica Koers says:

  Hoi Ada,
  Kleintje Wombat is alweer uit. Wat heb ik weer genoten van het meereizen op deze manier.
  Ik heb pas nog het boek van Australie opnieuw gelezen en wat leuk om te merken dat je groeit in het schrijven van je boeken. Ik blijf op en top genieten van jullie avonturen en hoop snel weer een nieuw avontuur met jullie mee te beleven via een kleintje of grote Wombat.
  Liefs vanuit een zonnig Deventer,
  Erica en co

 8. Jori Steijaert says:

  Hoi Ada,
  Een paar weken geleden mijn 20e Ada boek ontvangen…en wat heb ik weer genoten. Alsof ik weer mee mocht met de zoveelste fantastische reis van jullie.
  Heel veel plezier in Gambia en ik verheug me nu al op het volgende boek 🙂

  Lieve groet
  Jori Steijaert

 9. Johan Willems says:

  Beste Ada,
  Ik heb het eer gehad om de eerste exemplaar in België te ontvangen van uw boek De Olifanten van Botswana.
  Ik raad het iedereen aan om deze boek te lezen. Hij leest super gemakkelijk en is een super leuk verhaal waardoor mijn heimwee weer naar boven komt!! En dus tel ik weer af tot 2017 dat ik terug naar zuidelijk Afrika kan gaan voor een paar weekjes!! Bedankt om jullie avonturen met ons te delen !! Zoek je iemand om mee te reizen.. laat het me dan zeker weten en wie weet kunnen we samen eens door zuidelijk afrika reizen

  Groetjes Johan

 10. Hoi Ada,

  Als 1 van je meest trouwe fans moet ik toch ook eens een bericht achterlaten op je website.
  Wat geniet ik altijd van je boeken en je nieuwsbrieven.
  Want al gaat het reizen even niet zo makkelijk, de wereld lijkt een stuk kleiner te worden met al je reisverhalen waarin je ons meeneemt op avontuur.
  Ik blijf hopelijk nog lang van al jullie avonturen genieten!!!

  Liefs vanuit Deventer!!!
  Erica

  PS
  Mocht van je reis naar Botswana ook een boek komen… zet mij maar weer op de lijst voor een exemplaar!!! :D:D:D

Speak Your Mind

*