Koedoe, bavianen en appelgebak

De eerste honderden kilometers zitten erop. De uitleg bij Asco was weer vriendelijk, zakelijk en geduldig. De auto, ik zou eerder zeggen voertuig is bijna 6 meter lang. Overal hangt wat, een dektent met kussens en een dekbedje, potten en pannen, brander, tafel en stoelen. Alles wat een mens nodig heeft en dan komt onmiddellijk de vraag boven, waarom hebben we thuis zoveel spullen nodig?
We hebben al een troep bavianen gezien en ik spotte de eerste koedoe. Da’s een niet te onderschatten prestatie aangezien Jan bijna al het wild als eerste ziet.
Vannacht heerlijk geslapen in Solitaire. Een van onze favoriete plekken. De zonsondergang maakte ons ademloos en alleen daarom zou een mens al op reis gaan.
Nu wachten we op een grote cappuccino en dan gaan we richting de kust, naar Swakopmund. Na lang wikken en wegen hebben we besloten om niet naar de Sossusvlei te gaan. Reizen is soms ook keuzes maken. Luxe keuzes dat realiseren we ons.

Ademloos

Comments

 1. Arda Schakel says:

  Geweldig
  Ada en Jan,
  Weer op stap naar mijn mooiste land.
  Ik reis graag met jullie mee.
  En oeps…Solitair zonder appelgebak…van onze vriend, hij is niet meer.
  Goede reis

 2. Wauw Solitair, prachtige plek. Mooie manier van reizen wat jullie doen.

 3. Ans Wijnberg says:

  Hoe mooi kan je dag beginnen?

 4. Heerlijk, Ada en Jan, ik reis weer met jullie mee!
  Behouden reis👍😘

 5. Dory Abrahamse says:

  Mooi! We waren in 2011 in Solitaire en ik herinner me nog de heerlijke appeltaart.

  Gaan jullie ook naar Kunene River Lodge, helemaal in het noorden bij de rivier, die Namibië scheidt van Angola? Een super mooie plek met veel vogels en een prima lodge waar je kan kamperen en heerlijk eten op het terras boven de rivier bij kaarslicht…..
  Toen was de weg slecht, maar ik heb begrepen dat die erg verbeterd is.

 6. Lieve Ada en Jan.
  Genieten maar.
  Is echt mooi daar.
  Frisse groetjes uit Ede.
  Denis.

 7. Agnes Kroese says:

  Haha, inderdaad vraag je je dan af waarom je thuis zoveel nodig hebt. Of waarom de supermarkt in Nederland van bijna elk product 10 soorten heeft. Al went dat na een tijdje ook weer. Maar wat dat betreft kiezen jullie volgens mij wel de goede plekken uit met cappuccino en appeltaart 😉.

 8. Wauw wat een fantastische lucht.

 9. ALIE Nevenzel says:

  Solitaire….nog appelgebak gegeten? Hopen wij deze zomer wel te doen…veel plezier

Speak Your Mind

*