Van Hollandse liedjes en geitetende krokodillen

Wat een prachtige dagen hebben we achter de rug. Rijdend langs de Kunene rivier zijn we weer in… Opuwo aangekomen. De ‘Kunene-afrijden’ langs de grens met Angola was een grote wens van Jan. Twee dagen hebben we langs de Kunene rivier gereden in een verrassende groene omgeving. Palmbomen bananenbomen en nog veel meer ik-heb-geen-ideebomen. Weergaloze vergezichten. De krokodil die we een geit zagen verschalken behoort absoluut tot de dingen waar je niet naar wilt kijken terwijl je er geen seconde van wilt missen. Zien was wederom geloven.

There is absolute nothing to see there, aldus de manager van de camping waar we afgelopen nacht hebben gestaan, toen we vertelden dat we via Opuwo wilden rijden.
Zittend achter een lekkere pizza en een schuimige cappuccino heb ik voor de zoveelste keer mijn ogen uitgekeken in een stad waar absoluut niks te zien is… wederom een bewijs dat je nooit naar een manager moet luisteren… En dat je daar dan in de supermarkt loopt en Jeangu Macrooy uit de luidsprekers hoort zingen… Reizen is je constant verbazen.

Morgen naar Etosha. We denken daar een dag of 3 te blijven. We zien het wel.
Zoals altijd ons hou je ingelig.

Comments

 1. Nog een foto gemaakt van de krokodil met zijn hapje?

 2. Hans Warmenhoven says:

  Wat interesting is is telkens weer verschillend, zoals wij de bollenvelden in deze tijden “gewoon” vinden, komen er even zogoed horden buitenlanders op af. Gelukkig is het “daar” ook zo :-).
  Genieten zit tussen de oren en komt via de ogen binnen, houden zo. Heerlijk Etosha, wie kijkt naar wie? Blijf wat langer hangen als je wil. We zien en lezen graag van jullie belevenissen. Grtjs. Hans&Ans

 3. Hubertine Theeuwen says:

  In een woord weer PRACHTIG …
  Geniet zoveel je kan

Speak Your Mind

*