Van kokendheet naar het vriespunt…

De ware reiziger weet ook wanneer de reis voorbij is…

Het was wel even wennen, van 40 graden ineens naar temperaturen rond en onder het vriespunt. Gelukkig hebben we duizenden foto’s om ons aan te warmen en dan komen de mooie herinneringen vanzelf bovendrijven. Het was weer een reis om in te lijsten. De week met de Bakkertejs, pannenkoeken bakken voor het ontbijt met knorrende nijlpaarden op de achtergrond. Een luipaard die zomaar opdook in Etsosha, de honderden zebra’s met hun unieke streepjescode, de brutale bavianen die er met een paar broden vandoor gingen. De slechte wegen in Moremi, de fantastische auto die ons overal heeft gebracht waar we graag naartoe wilden.

Inmiddels heeft de wasmachine zijn werk gedan, is alles opgeruimd, hebben we de zomerkleding opgeborgen en de winterkleding weer tevoorschijn gehaald. Maar… thuiskomen is ook heerlijk. Al ligt er nu een leuke klus op me te wachten. Twee volgeschreven schriften om te werken tot een mooi boek!

Comments

 1. Beste Ada en Jan.
  Het was erg leuk om met jullie mee te reizen. Weer prachtige foto’s, bijzondere verhalen en mooie ervaringen. En al meerdere malen deze landen bezocht, maar telkens weer nieuwe belevenissen.
  ik heb genoten. Succe smet het schrijven van je volgende boek Ada.
  groet Arda Schakel

 2. Welkom thuis in het koude kikkerland.
  Heel veel succes met het schrijven van je zoveelste boek.
  Groetjes Tiny

 3. Mooi dat jullie weer veilig thuis zijn!! Juist de verschillen (niet alleen in temperatuur) maakt het reizen zo boeiend toch?
  We kijken weer uit naar een mooi boek. Veel succes met het schrijven!!!

 4. Altijd weer een spannende tijd.

Speak Your Mind

*