Kleuren, geuren = genieten op Guadeloupe

Waar de tijd geen haast heeft

Ondanks dat we elke aflevering van Death in paradise minstens 2 keer hebben gezien hadden we eerlijk gezegd geen idee waar we nu precies naartoe gingen. Er is welgeteld 1 reisgids over dit eiland dus die keuze was makkelijk. Op internet natuurlijk meer informatie, maar ik vind een gids in mijn handen heerlijk. Lekker aantekeningen maken en bladeren.

Inmiddels zijn de eerste honderden kilometers gereden en van elke meter genoten. Kleuren zorgen ervoor dat onze ogen overuren maken, de markt met al zijn kruiden prikkelen onze neuzen. De afstanden zijn niet lang maar duren lang. Dat komt door de kronkelende wegen terwijl Jan vindt dat het komt door alle foto’s die ik maak. Tja, als reisschijver moet ik wel voor werkmateriaal zorgen. We hebben een heerlijke studio met alles erop en eraan. Veel ruimte, lekker bed, alles om zelf te koken en weer schoon te maken… Gelukkig zijn er heel veel restaurants in de buurt. Alleen die openingstijden dat is nog een raadsel dat opgelost moet worden. Reizen is gewoon werken, zelfs op een paradijselijk eiland

Comments

 1. Hanneke says:

  Prachtig. Genieten.

 2. Prachtig!!

 3. Dea Valk says:

  Als je zover gereisd hebt is het zeker de moeite waard om alle restaurants te bezoeken, dan maar even puzzelen hoe de openingstijden zijn!!

 4. Liane says:

  Herkenbaar die restaurants. De dierentuin is ook leuk en heel herkenbaar uit Death in Paradise

 5. Geweldig

 6. Hanny de Beer says:

  Je moet er wat voor over hebben om nieuwe plekken te ontdekken. Met de restaurants kom je ervan zelf wel achter hoe het werkt.
  Blijf genieten

Speak Your Mind

*