BOTSWANA: De olifanten van Botswana

Lees hier snel iets over dit Botswana-reisboek waar ook veel aandacht voor Namibië is…

Omslag De olifanten van Botswana

Omslag De olifanten van Botswana

Met een vierwielaangedreven (4×4) auto door de parken van de Okavango Delta in Botswana. Ada en Jan Rosman reisden door het Moremi Game Reserve en Chobe National Park. De auteur en haar echtgenoot maakten een reis door het noorden van Botswana. Vanuit Windhoek reden ze over prima asfalt, waar ezels, geiten en koeien medeweggebruikers zijn naar Botswana. In Maun werden de tanks volgegooid, extra proviand en water, erg veel water ingeslagen. Eenmaal aangekomen in de Okavango Delta werd het asfalt ingeruild voor diepe zandwegen, maakten de ezels, koeien en geiten plaats voor overstekende olifanten, rondslenterende zebra’s, statige giraffen, koninklijke leeuwen en brutale apen. In dit deel van Afrika zijn de dieren de baas en heeft de reiziger zich aan te passen.

In de auto, voorzien van een kampeeruitrusting en daktent, legde het echtpaar duizenden kilometers af. Via de Caprivistrip en een bezoek aan het Etosha park werd de auto in Windhoek weer ingeleverd. Jan en Ada hadden al 6 keer een reis door zuidelijk Afrika gemaakt, altijd in een ‘gewone’ auto. Het werd langzaamaan tijd voor een reis in een 4WD en dan is Botswana een meer dan fantastische bestemming.

  • schitterende kleurenomslag
  • 10 pagina’s met kleurenfoto’s
  • 92 pagina’s telt dit reisverslag
  • duidelijke landkaart
  • literatuurlijst
  • ISBN 978373923327238 / € 12,00 / €  4,99

Op www.bod.de is zowel een papieren als een E-boek te bestellen. Op www.bol.nl is alleen een E-book van deze titel te bestellen.