Foto-exposities

Foto-exposities van Jan Rosman.

Vindt u het leuk om o.a. deze onderstaande, prachtig ingelijste foto’s in uw bedrijf ten toon te stellen?IMG_20131011_214634

Jan Rosman heeft een selectie gemaakt uit zijn reisarchief van duizenden dia’s om deze op een professionele manier te laten vergroten. Elke foto is voorzien van een unieke, met de hand gemaakte, houten fotolijst. Bij elke foto wordt vermeld waar en wanneer de foto is gemaakt. Een tip dus voor prachtige foto-exposities.

Jan Rosman reist samen met zijn vrouw Ada Rosman-Kleinjan de hele wereld over. Ada Rosman-Kleinjan schrijft de boeken Jan Rosman maakt de foto’s.

Over de reis door Myanmar en Ethiopië die Jan Rosman samen met Ada Rosman-Kleinjan heeft gemaakt, heeft Jan Rosman een prachtige foto-expositie gemaakt. 18 portretten van bijzondere inwoners van Myanmar en/of Ethiopië vormen samen een fraai geheel. Alle foto’s zijn voorzien van een zwarte lijst. Veel foto’s zijn ook te koop. Om deze unieke foto’s ook uniek te houden wordt van elke foto maximaal 3 exemplaren verkocht. Wel zijn van enkele foto’s prachtige ansichtkaarten gemaakt die uiteraard te koop zijn.

 

 

Peru en Mali

Links jongetje in Cusco, Peru
Rechts meisje op de markt in Djenné, Mali
Verkocht!

Interesse in een foto-expositie? Een unieke foto of ansichtkaarten?

Stuur een mail naar info@adarosman.nl