Reisboek NAMIBIE, BOTSWANA, ZIMBABWE De zebra’s van Namibië

Lees hier snel over dit reisboek over zuidelijk Afrika waarbij Namibië, Botswana en Zimbabwe centraal staan!

Voor de 8e keer vlogen Ada en Jan Rosman naar zuidelijk Afrika. De reis begon deze keer in Windhoek, de hoofdstad van Namibië, waar een vierwielaangedreven auto met daktent werd gehuurd. Via Maun en Kasane, twee plaatsen in Botswana werden uiteindelijk de Victoria Watervallen in Zimbabwe bereikt, waar zo aan het eind van het regenseizoen het water volop naar beneden viel. Na een bezoek aan het Hwange National Park, verlieten zij Zimbabwe om via de schitterende Caprivistrip, dat eigenwijze stukje Namibië dat als een dikke vinger in Botswana prikt, weer terug te reizen naar Namibië.
Namibië! Natuurlijk werd het Etosha park bezocht, waar grote kuddes zebra’s voor heel wat reuring zorgden, waar olifanten schaamteloos lagen te badderen, waar cheeta’s de weg als de hunne beschouwden en waar leeuwen bewezen de koning van de jungle te zijn.
Vanuit Etosha naar het altijd fascinerend stadje Opuwo in Kaokoland. Opuwo, waar de Himba, de Zemba en de Herero-mensen, allemaal te herkennen aan hun eigen manier van kleden, het straatbeeld bepalen. Via deze stad wilden Ada en Jan graag door naar de Epupa Watervallen. De regen hield hen tegen. Reisplannen zijn er om veranderd te worden. Na een bezoek aan Palmwag en het eenzame Solitaire, reden ze via de Spreetshoogte Pass terug naar Windhoek. De cirkel was weer rond.
Stap in en reis mee door Namibië, een stukje van Botswana en een puntje van Zimbabwe.

Een schitterende kleurenomslag siert dit reisboek. Nummer 6 in de serie kleintje Wombat. Verre bestemmingen dichtbij

152 pagina’s met reisbelevenissen en tips
vrolijke kleurenfoto’s en een duidelijke landkaart
uitgebreide literatuurlijst

ISBN 9783746074559 / € 13,00 excl.portokosten
gesigneerde boeken zijn direct bij Ada te bestellen, betaling na ontvangst

stuur een mail naar info@adarosman.nl

Op www.bol.com en www.bod.de is een e-book te bestellen!