MADAGASKAR-reisboek ‘De baobabs van Morondava’

Madagaskar: eiland tussen Afrika en Azië. De auteur reisde samen met haar echtgenoot en chauffeurs Niry en Martial door het westen en zuiden van dit eiland in de Indische Oceaan. Door zijn geïsoleerde ligging heeft Madagaskar een geheel eigen biotoop kunnen ontwikkelen. Net als de auteur dacht, ik ben in Afrika, reed ze langs de rijstterrassen waar de zeboes met hun logge lijven door het water plonsden en waande ze zich weer in Azië.

Madagaskar: een Afrikaans land waar alles net even anders is dan op het Afrikaanse vasteland.
Ruim 80% van wat hier groeit, bloeit en leeft is uniek in de wereld. De zingende indri indri’s en de ringstaartlemuren spreken tot de verbeelding. Madagaskar wordt niet voor niks vaak het achtste continent genoemd. De afwisselende natuur zorgde ervoor dat er van elke kilometer werd genoten. Na een rondreis van ruim 4.000 kilometer kwam het echtpaar weer terug in de hoofdstad Antananarivo. ‘Zeg maar Tana,’ lachen de mensen. De inwoners weten als geen ander hoe lastig alle ingewikkelde en lange namen voor de bezoeker uit te spreken zijn.

Madagaskar: een schitterend en zeer gevarieerd eiland waar de mensen ervoor zorgen dat de reiziger zich zeer welkom voelt.

De baobabs van Morondava

  • 308 pagina’s met reisbelevenissen en tips
  • 41 kleurenpagina’s
  • duidelijke landkaart
  • literatuurlijst
  • ISBN 9783748101406 / € 20,00 excl. portokosten

Gesigneerde Madagaskar-reisboeken zijn direct bij de auteur te bestellen. Op www.bod.de is een E-book te bestellen van deze titel. Dit boek is het 8e deel in de serie kleintje Wombat. Verre bestemmingen dichtbij.
Stuur hiervoor een mail naar: info@adarosman.nl