Wombat reisboeken nieuwsbrieven

De laatste Wombat nieuwsbrief

Ada Rosman-Kleinjan stelt elke twee maanden een leuke en zeer lezenswaardige nieuwsbrief samen die gratis te ontvangen is. Leukte tips over Ada haar reisboeken, andere reisboeken, lezingen  door Jan gegeven en leuke weetjes uit de (reis)boeken wereld. Vaste rubrieken zoals ‘wereldsouvenirs’ en de agenda waar activiteiten worden vermeld waar Ada Rosman-Kleinjan aan meewerkt. Zo is Ada al jaren te vinden op het bruisende Afrika festival in de bossen van Hertme in de buurt van Borne. Een uniek festival waar Ada altijd gastvrij in de stand van Suidafrikareise mag staan.

 

Wombat nieuwsbrief nr. 77

 

Wombat nieuwsbrief nr. 41

Wombat nieuwsbrief nr. 41

Wil je direct de laatste nieuwsbrief in je mailbox ontvangen? Ook is er op Facebook altijd wat te lezen en plaatst Ada daar regelmatig mooie foto’s.  Misschien heb je zelf wel een mooi reisboek, reisverslag of reisgids geschreven waar je graag aandacht voor wilt hebben. Neem contact op met Ada Rosman-Kleinjan om te zien of jouw reisboek, reisverslag of reisgids geschikt is voor de Wombat nieuwsbrief. Inmiddels zijn er bijna 800 mensen die elke twee maanden deze nieuwsbrief in hun digitale brievenbus krijgen. Misschien wil je zelf wel graag een nieuwsbrief uitgeven maar vind je het lastig om dit op te starten. Ada Rosman-Kleinjan helpt jou daar graag bij.

Natuurlijk is Ada Rosman-Kleinjan ook te vinden op Twitter, Linkedin. Interesse in deze digitale contacten? Nodig Ada Rosman-Kleinjan uit en ze zal je graag accepteren.

Stuur een mail naar info@adarosman.nl

Wombat nieuwsbrief nr. 43

Wombat nieuwsbrief nr. 43

Je adres wordt uitsluitend gebruikt voor het versturen van de nieuwsbrieven/boeken. Ik deel je gegevens met niemand!