Gambia-reisboek ‘De weg naar Tendaba’

Dit Gambia-reisboek is een dubbelboek en bevat het eerder verschenen De vissers van Tanji en Een school in Farato dat niet eerder is verschenen.

Gambia: een klein land aan de westkust van Afrika. Gambia waar voor de bezoeker veel te zien is, waar veel te ontdekken valt. De slavernij-geschiedenis die diepe sporen door het land en de geschiedenis heeft getrokken. Sporen die nu zoveel jaren later nog te zien zijn. De rijke, zeer gevarieerde vogelwereld. De kuststrook met haar mooi stranden en wuivende palmbomen. Het platteland waar machtige baobabbomen zicht thuis voelen, waar de bevolking de bezoeker met een brede lach verwelkomt. Het platteland waar de tijd lijkt stil te hebben gestaan. Maar ook het platteland van het Open Walls Project: breekbare schoonheid op muren van omheiningen, woonhuizen en stallen.

De auteur reisde, samen met haar echtgenoot diverse keren door Gambia. In  een huurauto, met de gelly-gelly’s en in taxi’s werd het land verkend.  De weg naar Tendaba bevat het eerder verschenen boek De vissers van Tanji. Deel twee Een school in Farato is niet eerder verschenen.

Beide verhalen geven samen een goed beeld van wat de (zelfstandige) reiziger kan verwachten van dit land aan de kust van Afrika.

  • een schitterende kleurenomslag siert dit Gambia-reisboek:
  • 200 pagina’s met reisbelevenissen en tips
  • 24 kleurenpagina’s
  • duidelijke landkaart
  • literatuurlijst
  • ISBN 9783750417717 / € 16,00 excl. portokosten
  • gesigneerde Gambia-reisboeken zijn direct bij Ada te bestellen, betaling na ontvangst! Stuur hiervoor een mail naar: info@adarosman.nl
  • dit Gambia-reisboek is uit voorraad leverbaar bij de meeste gespecialiseerde reisboekwinkels en gesigneerde exemplaren zijn direct bij de auteur te bestellen. Op www.bod.de en op www.bol.com is een E-book te bestellen van deze titel. Dit boek is het 9e deel in de serie kleintje Wombat. Verre bestemmingen dichtbij.

Samen met De vrouwen van Kafountine en De muren van Kubuneh krijgt de lezer een goed beeld van Gambia en Senegal en de mogelijkheden om op eigen houtje te reizen.