Schrijven voor anderen

Woorden nodig die je zelf niet kunt vinden?  Ada Rosman-Kleinjan schrijft ze graag voor je. Hieronder vind je enkele voorbeelden:

Gegeon

Twee vrouwen die han- en spandiensten aanbieden aan mensen die hulp en ondersteuning nodig hebben. Sympathiek bedrijf dat zeker in een behoefte voorziet.

Afrika reizen

Samen met de eigenaar van Afrika reizen heeft Ada Rosman-Kleinjan de teksten geschreven. Afrika reizen onderscheidt zich doordat zij een reis aanbieden door Zuid-Afrika die nét even anders is dan de meeste reizen.

Logo Janny

Logo Afrika Reizen net even anders

Memory International War Museum

memory

Logo Memory museum (Oorlogsmuseum) in Nijverdal

Diverse bestaande teksten heeft Ada Rosman-Kleinjan reeds bewerkt en herschreven, persberichten en nieuwe teksten geschreven voor het enige museum in Nijverdal: Het Memory oorlogs- en vredesmuseum
Memory International War Museum

Zo maar een website waar Ada Rosman-Kleinjan een bijdrage aan heeft geleverd.

Op verzoek heeft Ada Rosman-Kleinjan een workshop ‘Ik wil in de krant’ samengesteld.

Zelf de woorden schrijven die u nodig hebt? Graag eerst een beetje hulp? Organiseer de workshop ‘Hoe schrijf ik een wervend persbericht’. Deze workshop is met name geschikt voor mensen die actief zijn in het verenigingswezen en met enige regelmaat een persbericht de deur uit moeten doen. Ook medewerkers van een kinderdagverblijf, een bibliotheek of een basisschool zullen zeker hun voordeel kunnen doen met deze workshop. Tijdens de cursus wordt er een handleiding vol met tips en voorbeelden uitgedeeld die de deelnemers na afloop mee naar huis mogen nemen.

Duur: circa twee uur
Deelnemers: minimaal twee tot tien deelnemers
Prijs: op aanvraag

Wilt u graag meer weten? Stuur een mail naar info@adarosman.nl

Meer weten over hoe ik met jouw gegevens omga en wat je van mag verwachten? Klik hier voor de  ALGEMENE VOORWAARDEN