Ada Rosman-Kleinjan * auteur van reisboeken * reizen en schrijven

Ada Rosman-Kleinjan…  * auteur van reisboeken * reizen en schrijven

Reist samen met Jan Rosman de hele wereld over. Al op jonge leeftijd wist Ada Rosman-Kleinjan dat de wereld groter en mooier was dan het kleine dorp in Overijssel waar ze is geboren. De eerste verre reis naar Australië zou de aanzet zijn tot vele grote reizen door alle delen van de wereld. Ada’s eerste boek Eindeloos Australië vertelt over de grote reis van maanden door Australië.

Inmiddels zijn we vele reizen en veel boeken verder. Want wie veel reist… heeft nu eenmaal veel te vertellen.

Ada heeftdrie’soorten’ reisboeken. Wombat reisboeken die verschenen zijn i.s.m. uitgeverij Boekenplan, de serie kleintje Wombat. Verre bestemmingen dichtbij die i.s.m. www.bod.de worden uitgeven. In april 2023 verscheen het 1 boek in de nieuwe serie Wombat midi, niet te groot, niet te klein maar er precies tussenin. Van deze laatste 2 serie’s zijn ook E-boeken beschikbaar. Klik hier en zie alle boeken gezellig bij elkaar. E-boeken zijn te bestellen via www.bol.com en of www.bod.de

Schrijven voor anderen

Naast het reizen en het schrijven van reisboeken schrijft Ada Rosman-Kleinjan graag teksten voor anderen. Voor een website, een wervende folder, een artikel in de krant, een nieuwsbrief, die met enige regelmaat de deur uit moet, een toespraak waar u de inhoud wel van weet maar de woorden niet voor kunt vinden. Met andere woorden: Woorden nodig die je zelf niet kunt vinden? Ada schrijft ze graag voor je. Schroom niet om geheel vrijblijvend contact op te nemen.

De afgelopen jaren heb ik met enige regelmaat manuscripten van anderen doorgelezen en van op- en aanmerkingen voorzien. Je hebt nog een ‘boek’ op de plank liggen en je zou het prettig vinden wanneer een ander daar eens naar kijkt.

Neem contact op als je graag meer informatie wilt:
Ada Rosman-Kleinjan
Nieuwstraat 39
7443 XM NIJVERDAL

tel 0548-610539
e-mail: info@adarosman.nl
KvK Enschede: 08181953

Je adres wordt uitsluitend gebruikt voor het versturen van de nieuwsbrieven/boeken. Ik deel je gegevens met niemand! Vertrouwen is een groot goed en privacy een groot recht! Aangezien ik zelf alle boeken en nieuwsbrieven verstuur, deel ik nooit gegevens met anderen!

Hier kun je mijn Privacy Statement downloaden.

Hier kun je de algemene voorwaarden downloaden Algemene voorwaarden